080229

Skottdagen, även kallat.

Denna dag var jag med Emilia efter skolan. Det var trevligt som vanligt. När hon skulle hem så missade hon såklart bussen. ;o. Oväntat, mjaaaaaae. Nej!

Imorgon ska jag och familj in till stan och shoppa. Vi måste även köpa moppehjälm till mig. (H). Jag vet att jag är zååååå koooool!!!! Säg inget annat, oki? ;>>>.

Jag målade mina naglar innan. Nu är de alltså inte slitet röda (vilket betyder typ inget rött alls utan mer naturlig nagelfärg, eller whatever, utan bara små röda prickar, x>>) utan helröda. :>>>>. Jag tror det var på tiden att jag målade om dem. (a)

Well, well. Mami och papi tycker att jag ska kolla "Så ska det låta" med dem! :>.

Fred, folks!

080228

Oki, jag vet, jag vet. OMG, jag sitter och skriver så här, jag vet ju inte ens om det är någon som har saknat eller kommer läsa detta, men till ni som saknade mitt skrivande; DÖDA MINA LÄRARE! Oki? (a). Men nu har jag haft mitt engelskprov, så nu kan jag sitta vid datorn igen. Hahah.

Idag kollade snyggve asmycket på mig. ;oooo. Gillar han mig med? Nää, det gör han inte, han tittar på mig föratt jag är så ful. Men tänk om det är så att han faktiskt gillar mig? NEJ. Det gör han inte. Inte. Inte. Inte. Inte.

Imorgon är det veckans, världens, himmelns, ozonlagrets, universums bästa dag! Det är fredag. Jajajajjajaajjajajajaaaa. Hurra på det, va.

På tal om "va" så skulle jag säga det efter varje mening på So:n idag. Det gick inte så bra, men ett tag blev läraren lite sur på mig. Först skrattade han bara åt det, men sen blev han trött på det så då blivade han little kinkig. Inte för att jag slutade. Jag sa det så fort jag kom på att jag skulle säga det hela tiden. Det var dock inte alltid som jag kom ihåg det. ;>.

Well, well. Geografi är baizigt.

Fred.

080224

Jahaapp. Där ute är det kallt må ni tro. Jag var ute med Elise och Lisa. Det var ju i och för sig kul, men det var kalltkallt.

Jag måstemåstemåste skaffa mig en jordglobslampa. De är så fräsiga. Alla sitter säkert där hemma och skrattar åt mig? Men DE ÄR SNYGGA. Eller kanske inte snygga, men fräsiga i alla fall. Höhö. 8Den som jag vill ha är dock mycket fräsigare än denna gamla haggan..) 

Jag kom just på att jag måste plugga engelska. Fan. Mög. Korv. Bajs. Kräk. Höhöhöööö. Muu.
:<<<<<<<<<<<<<<<<<<.

I alla fall så måste jag ut med min hurra-jippie-gud-vad-kuliga hund. Höhö. Jag är så rolig, japp.

Mu.

Fred.

080224

Jag skall köpa mig en jordglobslampa. Jag tror det i alla fall. Jag vill det i alla fall. Jag, Lisa & Elise såg en fin sådan när vi var på stan i fredags. Jag tror att den skall bli min.

Idag är det i alla fall söndag. Jag har inte pluggat allsallsalls. Jag har bara latat mig framför teven, städat (?), ätit godis, suttit vid datorn och sånt. Jag vet att jag borde plugga, men det är så tråkigt. SÅSÅSÅSÅSÅÅÅ  hemskt tråkigt. ;<. Men jag antar att jag måste göra det förr eller senare.

Jag vill fota. Eller jag vill ha någon/något att fota. Jag är extremt fotosugen. Det är hemskt. Eller.. Jaa, jag hoppas att ni fattar..

Well, well.. Nu ska jag söka på goggle. På jordglobslampor. :>>>>

Fred.

080223

Idag var jag med Emilia, det var skoj som vanligt.

Igår var jag, Lisa och Elise på stan. Inköp; puder, väska, plånbok, godis, tejp (hahah, men det var faktiskt fin tejp, med mönster på. :F), en lång tjocktröja, en lång t-shirt, fika och mcdonaldsmat. :>. Mucho trevligt, fast inte så trevligt för min ekonomi. Hahah, men skit i det, japp.

Imorgon ska jag plugga engelska. Eller jag kommer säkert inte plugga, jag kommer typ titta igenom det och intala mig själv att jag kan glosorna sen kommer jag typ sitta vid datorn? ;>. Jag är så extremt duktig. Naat. Blä på pluggande osv.

Well, well. Ikväll är det melodifestivalen igen. Jag tror att jag ska kränga chips och kolla på det, japp. Oj, det börjar ju nu? Noo, jag orkar inte det.. Inte nu. Jag har ju det så trevligt vid datorn. :<. Höhöhö.

KAN NI SE MIN HEADER & MIN BAKGRUND???????????????????
Men, men. Freeeed.

OMG ?

Bara måste skriva detta.

Jag skulle ju ringa och telefonterra Elise! Precis när jag ska lyfta luren så ringer det. Eller.. Hon ringer rättare sagt.
Ödet ?

Lide skummt var det allt!

Freed.

080221

Nu ska jag snart ringa och terra Elise. Jag haver det tråkigt här hemma, så jag ska tvinga ut henne. Eller.. Det är det jag hoppas på. Och faktum, är att jag brukar lyckas! :>.

Mitt tuggummi är tråk. Det smakar inget. Konstigt? Neej, inte så värst. Eftersom att jag har haft det i munnen i typ en timme?

Mennuskajagslutaskriva,jagärkoolochskrivertutanmellanrum,menfaktumärattdetär
ganskairriterande..manvillbaraklickapåmellanrumsknappenheeelatiden.

Fred.

080221

Min dator har damp, men jag tror inte att den kan hjälpa det riktigt.
Men idag så är det en stor dag, för Ida! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, IDAAAA! :>>>>>. Jag hoppas du får en trevlig dag. :*

Jag var precis ute med min hund på en runda. Jag insåg ganska snabbt att det var kyligt, dimmigt och regnigt ute. Dimman gjorde så att jag "bara" kunde se tio meter framför mig. Regnet gjorde så att jag gick och kisade hela tiden, vilket resulterade till att jag såg ännu mindre. Det kyliga gjorde så att jag gick och frös hela tiden. Nej, men hurra vilken rolig runda. Eller inte, men jag utgick ifrån att ni förstod att jag var ironisk?

Jag har i alla fall varit duktig och städat hela huset. Mahaah. Hundra kronor till mig. Jag har insett att de hundra kronorna snabbt kommer försvinna från min lilla plånbok. Det kommer inte gå så lång tid, tror jag i alla fall. Jag har ju en del saker som jag ska köpa. ;>>>.

Snart borde jag nog gå ner och göra nudlar, för min mage vill ha mat... Men slö som jag är sitter jag istället här och skriver en massa strunt och msnar med mina otroligt påhittiga (nat) kompisar.

Jejee, well, well. Nu ska jag försöka gå ner. ^^

Kommentarerna har försvunnit, kom igen.. KOMMENTERA, va? :>.
Förresten är det någon som har något tips på vad jag kan köpa imorgon... Hahah, jag vet ju redan en hel del, men jag kanske kan behöva något litet tips! ;>.

Fred!
(Oh, gosh.. Detta blev ett ganska långt inlägg. x>)

080220

Nej, jag har faktiskt inte suttit vid datorn hela dagen, men ganska mycket dock. ;>. Fast jag läste också! :>.

Jag och min broder lagade mat, spaghetti med köttfärssås. De klagade på min köttfärssås först, men när de åt den var den god sa de. :>.

Imorgon har jag i uppdrag att dammsuga typ hela huset. Pust, men mamma har lovat mig pengar för det. Och jag tackar inte nej till pengar när man, dagen efter, ska till stan! ;>. Och jag kommer ju dessutom att ha något att hitta på, istället för att HELA TIDEN sitta vid datorn. x>.

Ikväll är det "Men In Trees", och det älskar jag. Mamma också, så vi sitter klistrade framför teven ikväll. :>. Hahah.
Well, well.

Fred.

080220

Idag skulle jag inte sitta vid datorn. Humm. Jag äro dålig på det där, ja..

I alla fall så var jag och Lovisa på stan igår. Främst på stället vi ska praoa på. Där var det ÜBERMYSIGT! Jag älskade plejset. När vi hade fikat klart och var allmänt tjocka gick vi ut i staden. Lovisa köpte rouge och en kajal och jag köpte en mössa/basker! Den var vacker! :>>.

Idag har jag bara softat. Jag var nyss ute med min lilla hund. Det är ganska skönt väder idag :>, fast det är ingen sol. SOLEN KOM FRAM! Jag vill ha vår, sommar, sool. Snart ska jag lämna datorn. Jag ska bara kolla lite bloggar först. Hahah.

Jaja, men nu har jag inget mer att skriva. Kanske skriver senare. Kanske inte, beror på om det har hänt något skoj. ;>.

Fred, folks.

080218

Idag har jag bara softat; läst, varit ute och klättrat i träd med Elise (mahaha), tittat på tv, suttit vid datorn, och ätit. Plus alla de grejor som jag skrev i förra inlägget.

Imorgon ska jag in till stan med Lovisa. Vi ska fika på det stället där vi senare ska praoa. Mycket trevligt, med andra ord! Jag måste bara kolla så att jag har pengar. x>. Fast jag tror att jag har lite. :>>. På onsdag händer det inget speciellt, vad jag vet. Kommer säkert bara sitta vid datorn. x>. På torsdag ska jag, min bror och min farfar på bio, han bjuder. Hahah. På freitag blir det stan igen. Med Lisa och Elise. Muuucho trevligto. Är vid behov av att inhandla mucho saker! :>.

Men, men. Nu har jag inget mer att skriva. Eller, om jag inte skrev det innan så kan jag ju meddela att jag klarade 100% på en låt på Guitar Hero! :>>>>>>. Überlycklig, eller was? :>.

Fred!

080218

Första lovdagen, hurra! Jag har spelat Guitar Hero (klarade 100%!!!!), ätit, läst och suttit vid datorn.
Jag ska snart.. Eller, senare i alla fall ta en runda ut och se om jag kan fota något. :>>.
Det är fortfarande ingen som har kommenterat vad ni tycker om bloggen nu?? Kom igen, vaa?
Jaja, jag har inget mer att skriva om. x>. Ovanligt?

Fred.

080217

Jaja, det blev ett inlägg till. Till min vän. André.
Hej André! :>. Är jag snäll nu? Jag sitter och lyssnar på "Life on Mars" om du undrar. Vilket jag egentligen hade kunnat skriva på msn, men eftersom att jag skulle skriva något här så kan jag lika gärna skriva massa strunt, aight? :>.
Märks det att jag är trött? För jag är det. Antagligen för att det var så otroligt kämpigt att fixa bloggen. Jag skulle vilja göra lite saker till, men jag vet inte hur man ska göra det. Vet inte ens om det går att ändra... x>.

Well, well, well. Jag har inget mer att skriva, André. Is this enough?? Hope so.

Fred.

080217

Nu har jag suttit i över en timme och fixat med bloggen. PUST!
Men nu kommer frågan;
Kära Läsare, vad tycks?
Ni kommer säkert tycka att den är skitful, men jag gillar den just nu. Kanske för att jag inte pallar fixa mer nu.
Men, men. Denna kväll har jag suttit här och fixat, tittat på "I en annan del av Köpng" och ätit päronglass. Ottos päronglass med mjölkchoklad i, min favorit.
Ha det bra, till en annan dag. Möjligtvis imorgon.  :>

Fred!

080217

Söndagen börjar lida mot sitt slut, och jag börjar få den betungande känslan i magen att helgen är slut, men; jag har en veckas lov framför mig! Så jag behöver inte sörja en enda sekund! Wiih!
Gudstjänsten var inte så skoj. Jag fick sitta på en egen bänk, :>>, men på de andra bänkarna satt massa gamla gummor och gubbar. Inte för att jag har något emot dem, de fick mig att känna mig ytterst ung, men liksom.. Det hade varit lite roligare om det vore någon i min ålder där också. :>>.
Imorgon vet jag inte vad som händer. Kanske inget alls, jag har ju min bästiga bok. Heheheh. Den är faktiskt mycket bra. :>>.
Jag hade tänkt fråga Lovisa om vi skulle dra in till stan och fika, men hon var inte inne på msn och hon har inte svarat på mitt mejl, så  jag vet inte. Ni kanske tänker att jag ska ringa? Jag har faktiskt tänkt den tanken också, men grejen är att jag inte vet om hon är hos sin pappa eller mamma. Humm, humm.
Well, well. Nu ska jag kolla lite klipp på youtube och sen ska jag kolla på teve. Det är ju, ffs, "I en annan del av Köping" idag. :>>>>>. Och det måste man se! :>>.

Fred!

080217

image51

Lite rolig bild bara. :>>>.

080217

image50

Idag har jag bara softat. Läst ganska mycket i boken jag fick av mami. Den är spännande. Jag hoppas att den blir mer spännande snart. Hahah, :>.
Jag har inga planer förutom gudstjänsten.. Det blir antagligen bara till att softa. Min favorit syssla.
OMG, jag har typ inget att skriva om. Det har inte hänt så mycket i mitt liv idag, men jag har en fundering;
Var tar fjärliarna vägen på hösten och vintern? Gör dom typ som björnarna; går i ide och sånt eller? Dom kan ju inte bara dö, för då kommer det ju inga nya till sommaren. Är det någon som vet, för denna fundering irriterar mig något enormt.
I alla fall så ska jag inte ta mer av er tid nu.

Freed.

080216

image49
Jag kom hem från Lisa typ tre. Vägen hem var bitande kall och tråkig. Kala träd, taggiga barrbuskar, gräs, kala träd, kala träd etc, etc; jag hoppas ni fattar. Men det spelade inte så stor roll för jag lyssnade på min superkoola mp3. Den gör mig lycklig. Den gör även Elise lycklig; hon lyssnade på den halva kvällen bara för att jag hade hennes (nuvarande) favoritlåt.

Under natten försvann mitt läppcyl (stavning?). Mystiskt försvinnande. Såå, om någon ser ett NUEVA läppcyl så ge det till mig snarast! Mina läppar gör oont. Det var, btw, därför jag hade med det.

I alla fall för att sammanfatta denna och gårdagen; vi åt godis, massvis med godis, åkte trappikana (vilket innebär att man har en madrass som man sätter sig på och sen åker man ner för trappan med den), kollade på "Tjenare Kungen" som enligt mig är världshistoriens bästa film, vi åt lite mer godis, tog hoppbilder, slängde oss i kuddar och täcken (mucho funny) och kollade på Idol Auditions. Efter Idol Auditionsen somnade vi. Jag somnade bums.

Vi vaknade av Viggo (Lisas hund) som skällde på oss. Han ville tydligen att vi skulle leka med honom. Ingen av oss var så pigga på att göra det; vi ignorerade honom vilket resulterade till att han fortsatte skälla. Vi tog leksaken ifrån honom, han skällde lite till. Vi la leksaken på ett annat ställe; han blev tyst. :>>. Då vaknade Lisa. Hon hade alltså inte varit med mig, Amanda och Elise och kämpat om att få Viggo tyst. HON HADE INTE ENS VAKNAT AV ALLT HANS SKÄLLANDE. :OOOO. Hon är väl van?

Vi gick upp vid elva och gjorde scones. Eller jag, Lisa och Amanda gjorde scones, Elise "pallade inte". Sconesen var i alla fall mucho goda, vilket resulterade till att jag åt många bitar, vilket resulterade till att jag inte åt någon lunch när jag kom hem. Hahahahhah. Inte kul, men jag har världens sämsta humor.

Jag kom hem vid tre. Tre minuter över tre, enligt min mp3, om man ska vara exakt. Då packade jag upp lite, satte mig vid datorn och fixade lite (glömde bloggen), läste i en bok jag fick av mami, gick ut med min hund, lyssnade på Miss Li och åt god mat,  vid den tid på dygnet var jag ganska hungrig eftersom att jag inte åt någon lunch.
Nu sitter jag här och har precis skrivit en massa. Innan jag började skriva satt jag och min käre broder och kollade på David Batra- och Björn Gustafssonklipp på youtube. Det var skojs. :>>.

Ikväll blir det till att sitta framför teven och kolla på melodifestivalen. Jag ska skratta åt Carola. :>>.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som kommer hända i mitt liv. Joo, jag vet att jag ska på gudstjänst klockan 18.00, inför konfirmationen.
Nu ska jag kolla massa bloggar innan jag sticker till teven.

Fred!

080215



Skojs!

080215

VG på matteprovet och biologiprovet. Yay! :>>>.
Snyggve har lagt till mig på msn igen. Visserligen gillar han en annan (:<<<<), men vi kanske kan bli kompisar i alla fall! Jag hoppashoppashoppas det! Han är übersnygg. Kanske därför han kallas snyggve? Hetingsson. ;>>. Om det är någon som vet vad jag menar. Troligen inte.
I alla fall så är min Clix bästast! Ingen kan protestera mot detta faktum.
Fan! Kärlek är mög. Eller.. Jooo, mög. M-Ö-G-!!!!! Tycker jag, Anna.
Oj, nu har det gått massa tid bara för att jag glömde klicka på "spara och publicera"-knappen.
Jag har hunnit msna massor, fikat med mor min och massa annat. Jag fikade en bulle och gelehjärtan från gårdagen.
Mor min har för övrigt köpt ny hårfärgstoning till mig. :>>>. Inte samma som innan.. Denna är lite mörkare annars är det typ samma. Jag vet inte om jag vågar färga det. x>. Vad tycker ni, läsare?
Ikväll blir det flixxflixxflixx! :>>>.

Hey, little world. Puss på den som kan den låten. :*

Fred!

080214

Matteprovet kändes bra! Har aldrig kännts så bra på ett matteprov så jag är lite lyrisk över resultatet.
I alla fall så var jag och min bror precis iväg. Vi köpte en ny mp3 till miiiiiiich!
Iriver Clix 2. (och observera, JAG KLARADE ATT SKAPA EN LÄNK MED ETT NAMN! :>>>>>>>>.)
I alla falls så är jag überlycklig om det inte märks. ;>>>>>.
Woooah, dörren stod öppen. Jag hade lämnat den öppen för att jag trodde att min bror skulle in. Tydligen skulle han inte in. x>. Jag fick hjärtklappning och trodde att min hund hade rymt, men han var på ovanvåningen. Nu har jag satt min NYA MP3 på laddning. :>>>>. Wiih.
Tydligen vet alla om att jag gillar snyggve. O.o. Alla skriver till mig på msn. Doh. Inte bra. T.o.m** han vet det. ;o.
Well, well.

Fred, people.



** till och med.

080214

Alla hjärtans dag. Och kramdagen.
11 kramar. Just nu > 08.31.'
I alla fall, så sitter jag i skolan nu. Vi har No. Eller, vi skulle fylla i någon enkät. Så vi sitter vid datorerna.
Jag, Azem, Frida och Louise. :>>.
Let's do this, fellah's.


<<<<:
 Well, well.. Nu ska jag inte skriva mer.

Fred!

080213

image48

Bild. Telefonsnack med Emilia i 23 minuter och 18 sekunder. :>>>.

Fred.

080213

Imorgon är det matteprov. Blä.
Ikväll är det konsert. Jeez. Det skall ju bliva nice, va?! ;>. Förlåt, jag är allmänt störd idag. Jag skyller det på killarna i bussen. Typ.
Idag så kollade snyggve in på vår lektion, rakt in i mina ögoooon. Mahahhahahaha, jag typ svimmade i tvåochenhalv millisekund där, (a). MEN HAN ÄR JU SÅ SÖÖT. Fuck, att han ska vara så söt. Faktiskt.
Jag äro arg på mitt hår. Det vill inte göra som jag vill. Jag plattade det, men min baadbaad plattång kunde inte platta det så som jag ville. Istället blev det statiskt, hrm. Och sen skulle jag sätta upp det på något vis som jag gjorde här om dagen. Men det gick ju inte heller, ofc. Blä. Nu  har jag bara satt ett diadem i det. Jag orkar inte göra mer. Urk på burk.
Urk på burk. Undra vad det finns för urkigheter i den burken. Typ; mögliga sardiner, schwartzwaldtårta, mazariner?
Kanske. Kanske inte?
Jes, jes. Jag borde nog plugga lite matte till, men jag kan allting som står på papprena, så jag orkar inte? MIN ORK ÄRO SLUTT!!
;<<. Blörk. Örk. Usch.

Well, well. Ha ett bra liv.

Fred.

080211

Japp. Hej på skolan.
Hej då skolan. Efter gympan fick jag migrän. Men jag ville vara med på matten så att jag kunde få repeteringsfrågorpappret och så att jag fick rätt svar på dem. Men sen på lunchen fick jag inte i mig mer än två klunkar vatten, så Lovisa tvingade hem mig. På bussen kom mamma. När vi kom hem la jag mig i min underbara säng och somnade typ direkt. Efter typ en timme kom mamma och väckte mig. Då hade hon gjort en soppa som jag tycker väldigt mycket om. Jag låg och sträckte lite på mig sen gick jag upp, sen ner till köket.
Efter käket lekte jag lite med min hund. x>.
Nu sitter jag här. Vilket jag inte borde göra kanske. Men jag ska snart gå och plugga freaking matte. :<<<.
Well, well.


Fred.

080210

image47
Yeees. Ganska trött. Lite panikig. Inför matteprovet. På torsdag. Blä.

Jag ero bezt, i alla fall. Inte.

Fred.

080210

Nu sitter jag här igen. Jag har precis städat heela mitt rum, smsat med Lovisa om matteläxan som jag tydligen inte har fått, ;o och nu sitter jag här.
Baiz på matteläxan. Eller egentligen är det ju ganska skönt. Jag slipper läxan. Fast jag kommer få göra den sen.. :/
På onsdag är det i alla fall konsert. Det ser vi fram emot. Mucho. :>>>>.
Nu ringer jag Lisa. Lisa svarar. Vi säger hej trettioelva gånger. Lisa har inte borstat tänderna än..
Vi ska ut och fota nu. :>>. Wippie.

Såå, se fram emot nya pics. ;P

Fred!

080209

Jahapp, då sitter man hemma hos farfar. Vi är dock inte alla vi brukar vara. Jag slipper ha alla småbarn sittande runt mig. Anledningen till att de inte är här är att de är magsjuka eller har influensa. Mindre skoj, right?
I alla fall. Innan satt alla och tittade på en video från Mallorca i somras, när den tog slut var det dags för melodifestivalen. Jag orkade inte kolla på hela. Men lite. :>>.
Nu sitter jag istället här. ;P. Oväntat?
Om någon har tråkigt så är det bara till att ringa mig. Jag har all tid i hela världen just nu.
FFFFFFFF. Jag vill hahahahhahahhaaaa F! NU, oki ?
Björn Gustavsson är fedt beezt. :>>>. Särskilt nu ¨på melodifestivalen. ;>>>. Mahahahah.
Jeje, min "m-p"* är på i alla fall.                                                           
*mobilephone, mobiltelefon.

Fred.

080209

image42

image43

image45

image46

Hejsan. Bilder. Jag har varit duktig och lagt in bilder på datorn. Så nu är min kamera helt tom. :>>>.

Ikväll åker jag med familjen hem till farfar. Det ska nog bli kul. Kanske blir det lekplatsen med småbarnen. Kanske blir det sitta vid datorn hela kvällen. Vi får väl se.

Fred!

080208

image41

Nu sitter jag hemma hos Lisa. Lisa hon äter. Men det spelar mindre roll eftersom att jag har sällskap av Amanda och Elise.
När Lisa är klar med (seg-) ätandet så ska vi till köket och baka dubbelsats av kladdkaka!! :>>>.
Kladdkaka, ftw.
:>>>>.
Btw så kan jag ju på minna om förfrågan. INGEN HAR SVARAT! Kom igen vaa? :>>>
Jaja, nu ska jag prata lite med flixxen istället. :>>.

Fred!

080208

image40

Lisa sitter och tittar på videor på min mobil. Superkoolt. (h)
Bilden är ett bevis på att jag och Lisa är smartkids! Vi har kommit på ett nytt läppglans/läppstift.
1. Stick en penna i det skrikrosa.
2. Stick samma penna i det ljusrosa. (ögonskuggan, även kallat)
3. Blanda dem båda.
4. Fortsätt blanda.
5. Klart!!
:>>>>.
Klockan är 16.12. Om ni är intresserade.
Och.. en förfrågan;
vad skulle ni tycka om jag startade "dagens outfit" ? :>.

Fred!

080208

Hurra! Nu är veckan avklarad. Det betyder att nästa vecka är sista veckan innan SPORTLOVEEET!! :>>>>>.
Just nu leker jag hemma hos Lisa. Vi ska bara softa. Ikväll kommer flixxen. Vi ska baka kaka! Mums, osv! :>.

Jag har inget att skriva om. Typ. Iskt.

Men, men. Kommer kanske skriva ikväll.


Fred!

080204

Mm, mat. Nu ska jag upp och plugga.
Plus att jag antagligen kommer tänka en del på snyggve.


Fred!

080204

Idag var det skola. Ganska soft eftersom att jag slapp gympan, tack vare min "underbara" förkylning. Yay.
Syslöjden gick ganska bra. Jag och Lovisa smet ut för att kolla på snyggve, men vi hann inte se honom. Tusan! Jag har i alla fall ritat upp de stora delarna på tyget, ska bara klippa ut. :>>. Fast sen måste jag ju klippa ut de små, sy, sy, sy, sy... etc.
När jag kom hem var min hund ensam, han blev lycklig av att jag kom. Vi gick upp till  mitt rum med en bulle och kollade ut genom fönstret. Där kom det lite folk ibland.
Sen tänkte jag att jag skulle plugga biologi. Det blev såklart inte så. Jag ritade lite, sen gick jag ner till datorn. Jag gjorde i och för sig glosor nu, men jag borde plugga. Jag lovar att jag ska göra det efter maten! :>>>.

Jag vill ha FFFFF, snyggve. NUNUNUNUNUNUNUNUUU! Typ. Ge mig honom. Nu. Genast. Exakt nu. Nu på sekunden. På millisekunden.
Kan han inte inse? (a). Maah. Pusspåhonomiallafall.

Fred.

080203

Det har inte blivit något med plugg. Silly me. Jag behöver antagligen plugga, men jag orkar verkligen inteinteinte.
Lisa mår inte bra så vi ska inte ut. ://. Men jag ska nog sticka ut lite i alla fall. Är sjukt fotosugen och att vara ute och traska i mina  nya pjucks är inte fel. Jag tror att bilder kommer upp senare. :>>.

Det är faktiskt inte så långt kvar till sportlovet nu, läängta. Då blir det typ sov, sooooova, soooooooooooooova och fota lite. :>>.

Well, well. Nu tror jag att jag ska fixa till min framsida på bloggen igen.. Hahah, jag blir så lätt trött på den... Märks det mycket eller? Egentligen har jag bara bytat typ.. två gånger.. Tror jag.

Freed!


080203

Tråkdag.
> Plugga. Och jag menar orka det egentligen??
Senare hoppas jag på att Lisa blir piggare så att vi kan sticka ut och fota. Annars sticker jag nog ut själv. Fast att det är trååk.

Wellwell.

Fred!

080202

 Gårdagen spenderades i Emilias hus. Vi hade trevligt, tro inget annat! :>>>
Denna dag spenderades på stan med Emilia.
Inköp; necessär, godis, linne, smink, pennor, klämmor och en tidning. :>. Niceness, men baizness för min stackars ekonomi.
Vi "träffade på" (anledningen till situationstecknena är att vi faktiskt hade hörts tre minuter innan, så att vi visste att vi skulle ses och vart) min bror och min far. De hade hittat ett par skor som det visste att jag ville ha, och nu hade de min storlek. Jag, bror, papi och Emilia traskade mot Apartment. Skorna var bra. Om möjligt lite trånga, men de kommer säkert töja sig, så.. (a)
Imorgon ska jag plugga. Biologi; mööögish. Dääämp.

Skorna är tyvärr inte de gröna kooling-skorna som jag ville ha.. Men dessa är också snäxxiga. ;>>>

Kanske kommer fler inlägg. Who knows ?

Fred.

RSS 2.0