skola, igen..

Oki, oki. Skola igen precis som rubriken lyder.
Det var snö och fast att man höll sig inne kom grabbzen och drog ut en. Blööööö, snö i tröjan!!!!! Blööö snö i ansiktet. Blöööö snö överallt??!?!?

På musiken vart det niice. Jag fikc börja sjunga! Hurra, hurra, hurra! Det lät väl sådär till en början, men sen mot slutet så lät det faktiskt nästan bra! :>>>>>. Man blir så lycklig i hjärtat. (?!)

Jag ska leta efter megastora brillor. Helst utan glas, men med funkar. Om det är någon som har ett par och gärna vill skänka dem till mig.. Så kontakta mig!!!! :>>>>>

Fred.

ett snöande yttre.

Japps, idag var jag, paps och Andy på köpcetret. Jag köpte väl gaanska  mycket. (a), men jag har faktiskt inte handlat så mycket på ett tag så. Och allt (om man inte räknar med skorna) blev bara cirka 250:-. Så det så.
Inköp; en randig tröja (pyamaströja är min familjs förklaring om den, men det tycker inte jag...), Maia Hirasawas skiva, en bok, en bh och ett par nya converse.
Mamma sa innan vi åkte att jag skulle kolla efter ett par nya converse, dåva. Så jag kollade lite sådär, men hittade inga speciella. Sen kom vi till en affär och där fanns ett par vita. Så klart förälskade jag mig direkt, och när jag väl har förälskat mig är det svårt att liksom få mig att köpa ett par andra.
Jag provade dem; p-e-r-f-e-k-t. Pappa hittade ett par andra som han tyckte bättre om, men jag kunde inte gilla dem lika mycket som de vita. Där var ett annat par (man&kvinna) som också skulle ha vars ett par. Killen kom med ett par vita, han snackade lite med pappa om det, sen bytte han till svarta. Hans flickvän/fru tog ett par vita och gick runt lite med dem. Hon bestämde sig för de vita och sen kom hon till mig och sa "Vita är snyggast, faktiskt" och så kollade hon lite på pappa. Pappa bara skrattade  och sen körde han den vanliga som han gör när han märker att jag inte vill det han vill "Jaa, men dom kommer bli skitiga... Men, men det är ju du som ska ha dem så... Men jag betalar det lilla extra på de andra!", för de andra rödrandiga kostade 100:- mer.
Dock gick det inte. Jag tog med mig ett par vita underbaringar hem. Höhöhö.

Well, well.
Lisa kommer hem från Öland idag! :>>>.

Det snöar ute. Det är inte så väldans trevligt, men skit samma. Typ.

Jag klippte min lugg lite igår, det blev faktiskt bra! :>>>

Men nu ska jag inte dra ut på detta inlägg mer. (a)

Fred, och glöm inte att svara på min fråga om jag ska ha dagens outfit eller inte!

let's give it a try?

Jez, jag tänkte börja lägga upp dagens outfit och sånt, om det är något som intresserar er?
Nu vill jag verkligen att ni kommenterar om ni tycker att det skulle vara trevligt!

Tacos vart det, japp. Oj, nu fick jag sms. Det var från Lisa. Hon är på Öland, mucho trevligto för henne. (a).
Ja, just det. Tacos. Ni kan tro att det var gott! :>

Well, well. Nu ska jag väl drömma lite om hur det hade varit med långt hår och en lång lugg!

Fred.

((Vill hälsa till världens bästaste Filippa också. Du är beezt!))

Nej, nej, nejnejnej!

Usch, tyvärr måste jag klaga lite nu!

Jag skulle se om jag kunde hitta någon rolig blogg att underhålla mig själv med eftersom att jag har läst alla mina kontakters.
Jag gick in på blogg.se och så är det ju massa namn där lite längre ner, liksom. Jag klickade på en och så kom jag in på den dåva. Joo, jag kan ju säga att det inte tog lång tid förrän jag lämnade den igen. Blää. Förlåt, men jag klarar verkligen inte av när man skriver typ: "Ja, osso va ja ute me min hund, sen kom ja hem å nu sitter ja å mysssssssssssser i soffan me min hund.". Blä, blå, blä. Alltså jag känner mig sjukt elak nu, men jag klarar verkligen inte av det.
För mig är det som att man skulle skrivit en svenskuppsats och bara "ja heter Anna å bor i ett höghus me tre fönster mot en gård å två badrum har vi me. ja gillar vårt hus. de e luftit å ljust.". Det går inte.
Fast nu fick jag det att låta lite fel. Nu lät det som att jag tyckte att skriva i bloggen och att skriva en svenskuppsatts var samma sak.. Var ju inte riktigt det jag menade, men jaja! :>>

Fred!


emilia, snö och en bitande, iskall vind.

Hej, hej, hallå.

Som rubriken lyder så har jag spenderat min dag med little Emilia. Vi snackade, ritade, fotade och massa annat skojjz.

Jag har varit duktig och sytt en kjol. Jag har dock inte fotat den, än. (a), men det kommer kanske. ;>. Höhö, jag vet inte ens själv. Det jag vet är ju i alla fall att den är svart, tajt och hög i midjan! :>>>. Me like it!

Ikväll ska jag smaska på tacos med familjen dåva. Mums, mums, mums på det!

Vad ska  ni äta ikväll kära läsare ?

Fred!

yeah, well.

Nu sitter jag hemma hos farfar. Äter chokladkaka gör jag också.

Mycket, mycket och åter mycket mat har det blivit idag!! Känner mig little shokkiiz. Men, men.

Höhö, jag har inget mer att skriva.

Frred!

snö, argh.

Jeez, mer snö. Blööörk.

I alla fall så ska vi till farfar idag och kääga påskmiddag. Kanske kommer skriva mer då, vet inte.
Jag har typilyptyptyp inget att skriva. (a)

MEN JAG MÅSTE FÅ TAG PÅ ABBY!


Fred!

ingen cancer och ett år äldre.

Hej och goddag.
I onsdags var jag ju hos läkaren och kollade mina leverfläckar. Paps tyckte att det var viktigt, så jag gick med trots att jag var lika nervös som ett litet barn-som-har-jättemycket-tandläkarskräck-som-kommer-och-sätter-sig-i-tandläkarstolen-och-sen-kommer-det-en-gubbe-som-ser-jätteläskig-ut-och-drar-ut-massa-tänder-utan-bedövning. Nästan. I alla fall så hade jag inte cancer. Hipp hurra.

Sen går det ett rykte här omkring att jag faktiskt fyllde år igår. Och vet ni vad? IT'S TRUE, IT'S TRUE! Japps, för jag frågade mig själv, och jag svarade ja!
Jag fick mest pengar, men även moppehjälm, laddningbara batterier till kameran eftersom att jag tar slut på hela husets betterier, (a), en ring som min farmor fick i tjugo-års present, Harry Potter 7, presentkort på Gina Trocit och ett påskägg.

Tydligen måste jag ut med min hundis nu! Så ha det bra, alla läsare.
Nu ska jag springa ut med min mp3, min kamera och min hund.

Fred!

en runda med hunden i den bitande kylan.

Jez, jez som rubriken lyder då. Och jag gick och åt lite godis samtidigt. (a). Det var gott tills jag tog den sista för när jag hade haft den i munnen ett tag började den smaka räka. Oki, det låter cp, humm.. Det var nog ganska cp. (a). Men faktiskt, den började smaka räka. Jag kan inte hjälpa det.

Jag skulle också lyssna på cd:n man fick till körkortsboken, men det var hack i den, så det lät bara som en tant som var hes i halsen och inte kunde sluta skrika. Typ. Ganska inte-alls-kul att lyssna på. Höhöh. Sen tog jag min mp3 för att jag ville lyssna på den istället. Men ne-e, den ville inte alls spela musik för mig. Den hade inte ork till det. Den ville bli laddad. Ja, men jippie. Så, jag kan ju säga (inte för att det var så, men i alla fall) att det var därför jag åt godis. Som tyvärr smakade räka.

Snart ska jag lämna datorn och gå upp till mitt rum och städa. Hipp Hurra. Jaa, vad skoj det ska bli - inte. Men jag måste. Folk skall ju komma hit på torsdag för att fira mig. Och imorgon hinner jag inte påstår mamma. För jag ska till läkaren. Jaa, det ska också bli sådära Hipp Hurra. Guuuud, vad skoj! Inte. Förlåt, men jag är little bäst på att vara sarkastisk. Höhöh.

Well, well. Nu ska jag ta min spaghettikropp och gå och städa. HURRA!

Fred!     & posta en liten ostbåge vettja! :>>

lalaooooo.

image62

image63

image64

image65

image66



Lite grön på vissa bilder. x>>>>.

Freed.

snö, snö, snö.

Imorse lurade mig käre bror mig att det var cirka 15 cm snö ute. Jag trodde inte riktigt på det först, men sen när han inte sa att han skojade så trodde jag på det. Efter ett tag sa han att han skojade. Fast han ljög inte helt för lite snö var det. URK PÅ BURK. Jag vill inte ha snö, det är ju MARS!

Idag måste jag läsa teori för på torsdag ska jag skriva sånt moppetest eller vad man ska kalla det. I alla fall så måste jag läsa om alla skyltar och vad det och detta betyder och blablablablablablaaaa. Trååk? Oh yes.

Well, well.

(( VAD TYCKER NI FÖRRESTEN OM MIN NYA BLOGGDESIGN???))

Fred!

ich liebe...

image61

denna bild som Patrik så snällt gjorde åt mig. Jag kan inte beskriva hur mycket jag gillar den.
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!!!!!!!!11ettettett.

TACK, än en gång, Patrik. Den är uuunderbar!

Fred.

pust och stön, typ.

Jez, nu har jag och Lisa skaffat oss en gemensam blogg.  Vår blogg kan läsas HÄR!

Faderittan littan lej. Tjohej.


Nu har jag inte så mycket mer att skriva.

Fred.

hej und hå, jag är hemma.

Jez, jez, som rubriken lyder så är jag då hemma i familjen Björklunds boning! När jag klev av buss nummer ett och sen var på buss 2 så stoppade jag ner busskortet. Eller, ja, jag hälsade först på busschaffören; artig som jag är. Sen stoppade jag då ner kortet... Och kortmaskinen var nog lite hungrig tror jag.. För den svalde mitt kort. Inte bara det, vi fick kämpa med att få upp det. Japp, maskinen ville inte släppa det, inte över huvudtaget. Nej, nej. Men busschaffören stoppade ner någon pappersgrej, sen drog han upp den och efter några gånger kom kortet med.

Resten av busturen var lugn. Jag åt godis. Mums, typ! :>

Just nu sitter jag och äter äpple, mums på det också. Det snöar inte lika mycket här hemma som i stan, men lite grand typ! Jag vill inte ha snö. Igår var jag glad och tänkte "yees, det blir inte snö på min födelsedag", btw är det bara tre dagar kvar :>>>>>>>>, men i alla fall så kan jag ju inte veta säkert nu om det blir snö eller inte. JAG VILL INTE HA SNÖ PÅ MIN FÖDELSEDAG, GUUUD. :<<<<<<.

A big nono!

I alla fall så ska jag kolla lite på tuffa lösögonfransar nu, oh yes.

Fred!

lovisa und jag i staden.

Jaså, oki jag erkänner.. Jag kanske sa att det var vå igår. Höhöhöhh, det är det inte idag. Jag drog iffrån gardinerna i morse, eller kanske inte imorse; mer vid lunchtid, i alla fall så var det snöstorm ute. Tjolahopp! Inte. Inte. INte.  INTe. INTE. Höhöhööhöh.

I alla fall så sitter jag och Lovisa på wickmanska och myser. Lovelovelovelovelove. :>>. Även om snön yr där ute så mår jag finfint! Jaa, det är ju trots allt lov.

Puzzz, på det.


Freed alla underbara läsare! :>>

en sol som gick i moln.

dagens fundering; varför är man glad när man ler. Varför gråter man när man är ledsen? Man kan ju gråta när man är glad ju; glädjetårar. Men varför är man glad när man skrattar och ler?


Fred.

vårdagar har vi inte många av just nu.

MEN IDAG SÅ! :>>>.

Var ute en sväng med min hund, så jag passade på att fota också.. Annars har jag inte gjort något mer typ. x>.

Pics;

image58

image59

image60

Gårdagens outfit; jeans, brun ganska lång t-shirt, grå kofta med blommor på och en svart schal med blommor på.

Freeed

bio, flum och en talande robot.

Idag var jag och Lisa i storstaden. Vi gick på bio, såg SPIDERWICK. Den var fedt bra! Vi var ganska tidiga på bion, tack vare Lisa faktiskt.. Hon är lite nervös av sig.. ERKÄNN, LISA! I alla fall så satt vi där helt ensamma, då och då hördes det lite skumma ljud. Först hörde jag inte dem, pga att jag är hörselskadad, men sen hörde jag dem. Vi gick ut och kollade och då var det roboten som stod vid trappan som "pratade". Lisa skulle gå fram till den, men när hon kommit halvvägs så lät den igen och då blev hon skiträdd. Sen var hon sjukt skraj hela tiden. :>>. Vi sprang också runt i biosalongen massor, under den tiden då det inte var något annat folk där. Vi provade olika platser, jag gjorde en film.. Den var ytterst lång; "Hellååå, mi najm iiis Anna!" (joo, vacker accent, ha?!)
Senare kom det två tjejer och satte sig bredvid oss. Inte bara det.. De satt och stirrade på oss hela tiden. Men, men.

Sen skulle vi käka. Subway hade inga bröd, så vi gick och kollade lite på H&M och TIGER. Lisa köpte ett linne, jag köpte ett par vantar & pärlor. Sen åt vi på Subway.

Efter att vi hade ätit var massor av affärer stängda. Dock inte alla. På Åhlens hittade jag två singlar som jag köpte; Bob Sinclar - World hold on (gammal, ich weiss, but bra!) och Miss Li & Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu.


Nu är det pizzatime. Niceness.

Freed!

me und lisa i guldförpackning...

baiiiiz. Jag och Lisa har gjort extrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrremt vackra bilder i photoshop, och jag skulle lägga ut dem här.. Funkade det? NEJ!

But, but. Ikväll blir det Hanna som sagt. Jag har kläder från Lisas garderob, oh yes. (a)

Fred folks!

en dag i en regnig värld.

Mopedkörning = avklarad.
Wohoo, wehee, wihii, wahaa och allt sånt. Jag hade mina converse (smart?) på mig och det pissregnade.

Ikväll blir det nog en Singstarkväll hos Hanna.

Fred!

jag har inte tid.

Tid, tid, tid, tid, tid, tid - allting handlar om det. Och det är det jag inte har. Tid alltså.
Ganska, lite halvt, en aning jobbigt. Typ.

Egentligen borde jag inte sitta här, men pluggandet dödar mig. Jag får ingen ro. Där emot gillar jag att sitta här och lyssna på SOFG och skriva. :>

Loooov nästa vecka + att jag blir femton + att SOFG spelar.. :FFFFF = sant.

8 dagar till min födelsedag. (a)


Fred.

en dag full av skola..

Jag sitter i skolan med Lovisa bakom mig. Mucho trevligt och sånt.
Senare är det moppekurs, mindre kul  kanske... Eller det ska nog bli kul, men jag hade hellre suttit hemma och softat. (a)

Hehehh,  men, men  nu ska jag inte skriva mer för Elias är cp i huvudet och läser allt jag skriver... Ganska onödigt.

Fred!

staden för snyggingz?

Idag var det en heldag med konfan. Stand up, Since Our First Guitar, Tai-Chi, kanelbullar, coca cola och mucho annat. Till exempel en massamassamassa snyggingar. Migosh. :>>.

Imrgon är det dock mångad. Rumpa. Japp.

Alltså jag är hemskt ledsen men jag orkar inte skriva mer.

Fred!

080307

image55

image56

image57

Mina tre favoriter, skulle jag tro, från dagens fotorunda.

Jag är så extrrrrrrrrrrrrrrremt trött. Jag vill bara sova, sova, sova, sova, sova tills det är sommarlov. Och i sömnen har jag fått MVG på alla proven som vi kommer ha. Och jag kommer vara smal, snygg, söt, allt.. Allt ni kan komma på. Just nu känner jag mig bara nere. Jag vet faktiskt inte varför, men det känns som att allting bara dalar neråt. När vi fick tillbaka engelskprovet känndes det som att världen skulle gå under, fast att det var MVG. Jag vet inte. Jag kämpar och kämpar. Kan man kämpa för mycket så att det får motsatt effekt? Är jag såhär nere på grund av all stress som bor i min kropp just nu? Alltså jag vet inte. Jag vet varken in eller ut. Upp eller ner. Fram eller bak. Jag vill bara sova. Inte dö. Sova. Nu. Tack.

Fred!

080307



Allzoooh, ich älskaaa!!!!!!!111ettettettett

080307

Oki, jag är stressad, men jag måste försöka tagga ner lite. Även om det är svårt och allt det där så måste jag verkligen chilla lite. Vi gick ju trots allt igenom nästan allt på dagens lektion, men i alla fall. Baaaaiz.

"Mitt huvud är fullt av ord och grejer,
jaa, ni vet sånt som folk säger.
Tunga ord,
vet inte om det handlade om mord.
Kanske om en luftballong
eller en brandmansstång?
Det var lite svårt att höra,
för alla pratade så mycket om vad man borde göra.
Man borde ju faktiskt rädda denna plats,
eller måste man då heta Mats?
Vad betyder så mycket som jorden?
Joo, det var de där orden,
de orden du sa en dag..
Du sa någonting med "jag".
Resten kan jag inte minnas,
kanske att den kan finnas
i skrivbordslådan någonstans,
men jag vet inte om jag har någon chans.
För det känns inte som det,
men vem är det egentligen som vet?
Jo, jag vet vad jag känner för dig,
men inte vad du känner för mig.
Så jag kanske borde ge mig,
eftersom att du knappt ser mig,
men det känns så meningslöst,
som om någon skulle öst
en hink vatten över mig
och inte sagt en enda grej.
Allt jag vill säga till dig,
är att du är den enda för mig."

<3.

Fred.



080306

Idag har jag lärt mig att göra någon sak med tummen så att det ser ut som att den har åkt av, det finns något som heter 'bottentrål', att druvsocker blir gult om det kokar med vatten och jod, att det är kul att sno Emmas mobil och rusa runt med den och byta bakgrund till en där hon haver en fånig mössa på sig, att det är kul att irritera Lisa i telefon och att man blir trött av att skriva arbeten.

Trevlig dag. Japp.

RUMPAAA!

Fred.

080305

Oki, 15 dagar kvar nu då! Sen blir jag 15 år. Femton dagar, femton år. Tufft. Eller inte. Vi skiter i det.

Idag har jag egentligen massor att göra. Jag vill plugga, men om jag ska vara seriös (händer sällan, jag vet) så pallar jag verkligen inte. Inte nu. Nej, nej, nej.

Idag på bilden så skulle jag spraya min übertuffa gubbes hår. Jaa, han har afro och jag skulle spraya det svart, förstår ni. Jaa, jag kan ju sammanfatta det med att det var mer än afrogubbens hår som blev svart... Typ mina händer såg ganska vidriga ut för de var svartprickiga och dylikt. x>>. Hurra! Jag var i alla fall duktig och inte fick svart färg på kläderna?

Idag var det även lite snö. Massa koola guys gick ut direkt. Jag och Lovisa gick också ut.. Fråga mig inte varför, vi brode varit smart och stannat inne. Fast att stanna inne är ingen försäkring. Elias kom nämligen och kastade en snöboll precis under mitt öga. Hurra! Men.. Jag och Lovisa var i alla fall ute då jag märker att massa tuffingz följer efter oss. Jag säger att vi ska gå in, men då vänder de lite smått. Så vi stannar ute, då kommer de.. Så vi rusar mot dörren, killarna laddar, vi rusar in och de skjuter. De träffade ingen.. Förutom dörren. :>.

Jag borde nog gå och plugga, men alltså.. Jag orkar verkligen inte. Jag gör det efter maten, då har jag fått ny energi och då går det mycket bättre!!

Fred folks!

080304


image53

image54(mobilkamera)


Jag är uppe! Har i och för sig varit uppe ganska länge, eller.. Det beror på hur man ser det. Jag har bara legat i min underbara säng och kollat på teve.. Men jag har varit vaken. :>>.

Snart går bussen. :>. Jag ska in till ett fik med E, A, L och mig själv. Vi ska inte fika där. ^^. Vi ska bara köpa fika, sen åker vi hem igen och fikar hos L. Om ni undrar varför så är svaret enkelt; både jag och L har hundar som måste tas hand om. Sååå vi åker hem, jag tar ut min hund på en runda.. Den rundan leder inte hem utan till L. För att L's hund och min hund är bra buddieez. :>>.

Dagens outfit; vita strumpbyxor, blå/beige/brun kjol, grå kofta, turkos tröja och en blågrön basker. :>>>.

Fred fooolks.


080303

Well, well, well nyfixad blogg! (h)

VAD TYCKS? Jag själv tycker om den väldigt mycket. :>>. Heheh, men jag vill veta vad ni tycker. Japp.


Freed.

080303

Jag är seg i hela huvudet.


Ledig imorgon.

Tråk idag, men jag kan inte hjälpa det.


Fred!

080302

Jag har kommit på en sak. Jag vill bli kool. Jag ska skaffa långt hår och en lång lugg. Tufft, eller? Jag tycker i alla fall att det är väldigt koolt med en lång, "tung" lugg att titta fram under! :>>>.

Denna dag har jag; spelat Playstation 2, varit med Lisa och Elise, tittat massor på teve, ritat och ätit mat och godis. (a). Hos Lisa hade vi tävlingar av olika slag. En tävling var att vi skulle proppa in kex i munnen, tugga och sen skulle vi se vem som först kunde vissla. Sen gjorde vi någon skrivlek; man skriver en mening som är samma (startmeningen) sen skriver man några rader som ingen annan vet vad det står, sen skickar man vidare sitt papper så att en annan person skriver vidare. Mucho kul. Det blir väldigt roliga övergångar. En rolig idag var att en tjej gick ut i skogen, men plötsligt var hon på ett café och köpte fyra muffins. x>. Fniss.

Imorgon är det måndag. Inte för att jag bryr mig så mycket.. Vi har bara fyra lektioner. :>. Tyska, gympa, matte och syyyslöjd!!!!!! Niceness! Syslöjd gillas något enormt. Jag ska sy shorts. Jag hoppas att de blir fina. ^^. Neej, jag skoja.. Jag hoppas att de blir fula, ofc!!!! Dööh, stackars mig.. Jag har sämst humor.. x>>>.

Hahahahah.

Fred, :>.


080301

Okiii, marsmarsmars. Tjugo dagar till THE BIRTHDAAAY!!! Fedt niceee. :>. Alltså, ursäkta, men jag är så jeffla flummig så jag kommer kanske bara skriva massa knasigheter... ;>.

I alla fall så var jag, papi och bror'n på stan idag. Jag köpte en bok och en tidning, men det var inte allt.. Jag fick en moped- / mchjälm också. :>>>. För jag ska ju ha moppe sen, och då måste man ha hjälm om ni inte visste det. Sen är det bra att det är en mchjälm också för min papi har motorcykel så då kan jag åka med honom också. :>.

När jag hade varit hemma ett tag stack jag till Lisa. Vi åt apelsin och pratade. Elise kom efter några minuter. När Elise gick hem gick jag och Lisa upp och kollade på koola lösögonfransar på internet.. Det är tuffigt, ohyes. Vi vill till stan för att kunna köpa sånna. :>>>>>. :FFFFFFFFFFFF.

Nu har jag etthundra rikstaler som är ett bidrag till min pengasamling till jordglobslampan. :F. Feeedt nice. Jag vill ha den nu. Nunununununununununununuuu.

Well, well.

Fred, n___n.

RSS 2.0