god morgon.

Eller god middag kanske man skulle ta och säga? :>.

Jag sitter på praon igen och lyssnar på bra musik och har precis skrivit klart alla papper som var folk som hade anmält sig till grupperna. Huuu. Det var inte lätt kan jag säga er. Sjukt mycket papper och sen så dampade datorn och så.. jaa, massor, massor.

Joolia har sagt att hon ska komma på besök med Kaj idag. Det är trevligt. Eller det där med Kaj vet jag inte, för honom känner jag inte.. Men Joolia är mucho bra!!!

Well.. Lovisa gjorde något på photoshop nu.. Hon vet inte vad hon klickade på och hon kunder inte få bort det... Men nu har hon tydligen fått bort det.

Well, well. Dags för mig att pysa. Jag och Lovisa ska käka lunch på Subway idag. MUMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fred! :>

prao, prao, prao.

Jezbox, nu sitter jag här vid en dator mitt emot Lovisa.

Idag har jag fått; reda på hur keffebryggaren och cappuchinomaskinen fungerar, vattnat blommor (UTTORKADE!!!), ställt iordning stolar, varit och handlat bröd och ost, fått reda på av en pratglad kille i caféet att det inte är bra att hoppa av gymnasiet, suttit vid världens segaste dator med Lovisa och försökt välja ut bilder.

Jifflarns, vad jag skriver. Snart börjar det typ ryka, I suppose.

Jag har fått en olivgrön tröja också. Mest för att det ska synas att jag jobbar här. Men ändå, det är lite koolt; erkänn det! :>>. Synd bara att den är lite smutsig på magen, men jaja, det syns nog inte så mycket. (a).

Jag har sålt en glass idag också. Magnum, fråga mig inte vilken av alla, men den hade ett jättekonstigt namn... Typ.

Jez, jag vet ju jättemycket. Nästan.

Imorgon ska jag tydligen iväg och fixa grejer till caféet och fixa-trixa avdelningen, med Sune. SUNE!! Typ världens koolaste namn?!!!

Fred!! :>>.

KRIIIG!

Yes, yes. Jag var med Lisa och Elise idag. Pojkarna jagade oss. Alltså inte jagade med att springa utan med telefon. Ringde oss hela tiden. Så vi stack ut, med vattenflaskor i beredskap. Sen attackerade vi. Mohaha.
Sen när de också hade vapen hällde de allt på mig. Min tröja var som en baddräkt. Humm.

Sen stack vi hem till Lisa och jag och Elise rotade igenom hennes garderob efter torra kläder! Tillslut fann allihopa något att ha på sig och sen så satt vi och käkade lite godis. (a)

Butt, butt. Ikväll ska vi käka tacos.

Fred!

staawn. (i'm zo fjårtiihz)

image79

Ja, stan idag med min broder och min moder. Jag köpte en bok och fick två par skor. Ett par vita, ballerina, ämnade för konfirmationen i sommar och sen ett par svarta, tuffa istället för mina vita (nej, beigea?). Dessutom hittade jag en üüüüübersnygg jacka på H&M, men mor min gillade inte den alls. Så jag ska spara till den nu! :>>>. Liksom.. Behöver bara etthundra riksdaler till! :>>. Någon som vill till stan sen ? (a).

Igår vart det dans för hela slanten, sen stack vi hem till Sebastian och spelade kort. Jag, Elise, Lisa, Sebastian (ofc), Henrik och Ale. Det var skojs! Sebbe vill träffas ikväll igen, men jag pallar inte. (a).

Det är vår och jag är lycklig. Synd bara att jag har lågt blodsocker hela tiden? Jag typ är svimfärdig so fort jag reser mig hastigt. Så brukar jag i och för sig vara, men nu är det mer så att det verkligen är så att jag skulle kunna svimma. Innan var det mer så att jag bara blir yr, men nu är det inte långt ifrån att jag svimmar. Mindre bra kanske!?

Well, nu ska vi äta. Bakad potatis och kyckling, ja, tack, säger min mage!

Fred! :>.

det är vår, jag vill ha sommar, jordgubbar och ffff.

Matteprovet som jag hade igår kändes inge vidare. Tyvärr. Men vad gör man liksom. Det kan ju inte vara MVG alltid?!

Imorgon kommer jag i tidningen. PEACE, va! Snackade med någon journalist om att kuratorn/socialsekreteraren inte kommer ha full tid med oss mer. Hon vill det, alltså, men kommunen har bestämt att hon inte får  det. ;<. Så jag kommer vara med i tidningen, hurra!

Vi har sexualkunskap på biologin och ser världens töntigaste film. "love boogie". Alltså man dör av skratt. Typ.

Well jag vet att jag är en äv världens sämsta bloggerskor, men jag ska försöka bättra mig nu under praon. Yes, yes. Prao nu i två veckor, lovelovelove!

Slutligen vill jag hälsa till Patrik, hoppas du blir frisk snart!!

Glöm inte att posta lite ostbågar? :>>>

Frihet!

tråckeltum.

Rubriken är ju lite... knäpp?! Men jag kom att tänka på att jag hade syslöjd idag, och då kom jag att tänka på att tråckla och då kom jag att tänka på kära Tråckeltum. SPIDERWICK! <3.

Well. Shortsen ser, tyvärr, missbildade ut. Men jag ska försöka få dem fina. De ser fula ut för att jag har så spinkiga lår. :<<. Well, yippie, nat!

OMGOMGOMGOMGOMG!????????????????????????????????!?!?!??????????? DET ÄR FUCKILUCKING LJUST UTE. Oh, jag svimmar. Jesus. Det går mot ljusare tider, hipp, hipp; hurra! Det har ju faktiskt varit sol TRE dagar i rad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är typ.. Vad heter det.. REKORD, just det. (a)

Frida berättade på gympan om gay- Jimmu. "Heii, jag hetej Jimmu!!" (med gayröst, dåva.) Höhö, i alla fall så var det jätteskoj. Är ju lite svårt att berätta allt i detalj eftersom att ni inte kan höra Frida säga det, stackare!

Fred.

sol, tak och fika.

Var ute och cyklade och fikade med Lisa och Elise idag. Först skulle vi till sjön, men vi pallade inte det, så vi svängde av, in till skogen. Där fanns det en hög kulle, den beslagtog vi. Typ. Men det var massa flugor på den, och efter ett tag kom det en patrullerande spindel på Elises ben, så vi lämnade det plejset. Sen stack vi till skolan och klättrade upp på lekstugetaket. Lisa sa att hon inte komma ner. Hon satt mucho, mucho länge där uppe. Tillslut gick hon med på att kliva ner på cykeln. Jag sa åt henne att köpa nya ögon med bättre mått, då blev hon sur..

När jag kom hem var jag tvungen att plugga lite matte. Höhö, megakul, paus, NAAAAAAT!!! Men jag gjorde det i alla fall. Sen blev jag sur på det.. Eftersom att jag inte kunde vissa grejor. Hurra. Istället tog jag en Narutobok och geekade mig.

Imorgon är  det måndag och det är baizbaizbaiz. Jag vill inte ha måndag. Fast jag har syslöjd och det är megamucho snice!

Det gick hål i mina nya strumpbyxor igår. :<<<<. Mamma såg det idag. Hon sa att hon skulle försöka laga det. Annars får jag väl köpa nya... En dag när jag inte längre bara äger femtio kronor och femtio öre.

Well, min broder vill ha denna populära sak. Dator. Så jag ska väl lämna.

Fred.

förlåt.

Förlåt, men jag har inget att göra så då måste jag skriva lite. Jag vill ha nya byxor. Jag vill till esposito! Jag vill ha nya Billig Måndag!!! Jez. FAN! Jag skulle spara. Dessutom äger jag inga pengar alls. FATTIGLAPP! Skänk pengar till de fattiga???? Fast.. Är det inte lite onödigt ändå? Att köpa nya byxor, jeans, NU? NU? VÅR! Det var vår idag.. SSSSSSNICE! Sen är jag jättesugen på att klippa lite och förlänga lite av mitt hår. Nu. Typ. Allzoh (jag vet jag är såå himla fjårtiz) är det ingen som vill ge mig lite pengar?

Wej. Nu LIZ__FIZ ringde! Vi ska alltså ut och cykla nu. :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.

Fred.

cos-cos-cosplay.

image78(japp, såhär ser jag ut när jag blåser damm från min rosa ljusstake! deal with it..)

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifan vad kul det var!  DANCEDANCEREVOLUTION IN MY FUCKING HEART! LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE!!!!!!!!!!!11ettetettettt.

F.B är också jättebra, btw. Frank Bertilsson, allzoooh. Han är min apkompis. Jättesnäll och sånt.

Jag sitter och lyssnar på The Hives i väntan på att LIZ__FIZ ska ringa! För när hon ringer innebär det att hon har ätit färdigt och då, just då ska vi sticka ut och cykla i byyyyn. i_am_gangstaah.

Fred.

handduk och uggla.

Min Mr. Plånbok Uggla är med mig här idag. Han innehåller etthundra....tio kronor och femtio öre! Minsann!

Dessutom har jag en handdukvirad runt håret eftersom att jag duschade för ett tag sedan. Jag har den kvar fortfarande för att jag inte har pallat ta av den. (a).

Ikväll ska jag sova hema hos LIZ__FIZ. AWN__PAWN ska förövrigt också vara med.

OCHOCHOCH JAG ÄR SÅ JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIFFLARNS LYCKLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FÖR JAG FICK FUCKING MVG PÅ FYSIKPROVET!!!!!!!!!!!!!!!! pusspusspusspusspussspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss.
<3.

Idag var jag också en sväng på köpcentrat (?). Man kunde faktiskt komma fram utan att trängas och puttas och knuffas och allt det där, ni vet. :>. Det var fedt snice. Jag inhandlade en kjol, två röda stora klämmor, två svarta stora klämmor, strumpbyxor och småklämmor. :>. SNIIIIIIICE!

Butt, butt. Skriver kanske på söndag. :>. COSPLAY IMORGON!!!!!!!!!! :>. Eller så kanske jag hinner skriva imorgon.

FRED! <3

Torsdag vart det, ja.

Fysikprovet är avklarat och det kändes bra. Min svenskalärare läste min berättelse och tror att jag gör massa särskrivningar som till exempel "för låt", men det är bara hon som tror att där är ett mellanrum. Jag ser själv att där inte är något himla mellanrum. :<<<.

Imorgon ska jag rusa in till stan och stresshandla kjol, strumpbyxor och .. nej, det var det. För jag måste ha det till på lördag. För på lördag ska jag på cosplay med Lisa und Elise. JEEJEJEJEJEJEJJEJEJEJEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jiddeskoj. Ska det bli alltså. (a).

Well, nu bjuds det på bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ett, ett.

image72

image74

image75

image76

image77

Fred.

Pimp!

Det var fedt med pimp och nostalgi på bilden idag. Migosh! Vi vek loppor. Ni vet sånna där man ska säga en siffra, välja en färg och sen göra det som står under fliken. Mimimimimigosh! <333333333333333333333333333.

Jag måste plugga. Har fysikprov imorgon. Tar bara en paus. Rätt och slätt.

Fred, people!

en promenad och en kycklingwook senare.

image71

Jepps, kycklingwook till middag. Mums!

Mamma tyckte att jag skulle se hur bra jag kunde gå med foten, så jag skulle gå ut med min hund. Det gick ju inte prima, kan jag säga. Det var haltigt och det gjorde ont, men, men. Jag står säkert ut. HOST. (a). Min hund och jag hade förvisso näst intill samma problem. Bara det att hans tydligen inte gör så ont. Men hans klo var knäckt. Enda uppe vid fästet. Huuu, lite läskigt tycker jag allt.

Well, imorgon börjar allvaret igen. Skolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskola. Nej tack.

Klockan är 19.42 och jag vet inte om det går något kul på teve ikväll, vet ni?

Fred!

solen skiner, och fjäril.

Jag var ute och körde moppe idag. Träffade på Mrs. Fjäril.image70

((japps, jag vet att Mrs. Fjäril blev lite konstig. Men hon kunde inte vara stilla.))

Jag har knappt plugat idag, bara läst igenom texten och kollat lite på frågorna. Jag är så trött. Inte bara på att plugga. Utan i allmänhet. Suck.

Om du läser detta Patrik så; Välkommen hem, dear friend. :H

Fred!

en stukad fot och en dålig bloggare.

Hej alla läsare. Om jag har några kvar? Jag känner mig kass, dålig, sämst, ihopkrumpen, som 37434298757 pusselbitar som åkt ner på golvet som ingen orkar plocka upp, en blöt, illa luktande wettextrasa och massa sånt. Om ni undrar varför så är det på grund av min fot som jag stukade RIKTIGT rejält på gympan som jag knappt kan gå på, och som sväller. Sedan är det på grund av alla prov och att jag inte hinner skriva i bloggen också.

Mitt liv har börjat förlora sin glans. Jag behöver något nytt och betydelsefullt. Jag vill vidga mina vyer och se mig omkring, men istället sitter man här. Det är obligatoriskt att gå i skolan, vill man ha bra betyg måste man ligga i och plugga och läsa läxor.

Idag var jag på stan med min bror. Jag köpta två par lösögonfransar och "who the fuck are arctic monkeys"-ep:n. Japp, jag vet att jag är liiiiite sen med att köpa den, men jag hade inte hittat den innan. Sen var jag tvungen att pröjsa maten för bror'n min hade "inge cash" (oj, jag känner mig som värsta gangstaaah här nu ju!!!).

Vi var på H&M och det är så mycket större där, än hemma i de vanliga trakterna. Jag hittade massa underbara solglajjor. Min brors reaktion vart "Nääe, rädda oss från dem, va?!". Hurra. Sen fanns det ett par som båda gillade. Men "Jaa, de var ju finare..MEN alldeles för stora!!!" sa han då. x>.

Imorgon blire plugg. Kanske lite dator också. Får se.. I alla fall så ska jag ut och köra moppe. 8>. JAG HAR MOPPEKORT, OHYESOHYESOHYESOHYES! Klå det, haaa??? ;>

Fred, älskade läsare!

Torsdag eller fredag?

Just nu sitter jag här, vid datorn hemma hos Lisa. Jag har inte varit inne på bloggen på åratal för att lärarna har packat på mig massa läxor. Igår hade jag till exempel tyskaprov. Det kändes bra. Och det är ju alltid bra!

Igår skulle jag snacka lite med snyggve på msn, men han var inte vid datorn. Och han kom inte till datorn under tiden jag satt där. Det betyder att jag inte kommer ha chans att prata med honom förrän typ söndag. för han ska till fucking Paris. För sen hela vekan måste jag plugga så då kommer jag ju inte hinna snacka med honom. Och jag som har så mycket att fråga. Min Gud, Jesus och hans skapare. För jag kan typ inte det alls. Baiz. Jag som vill... vill... vill.. vill ha honom! Nu snälla Jesus!!!

Egentligen skulle mii an' mah homiiiiiz göra pannkakor, men det går inte. För städerskan ska städa nere i köket. I stället feztar vi på BRAGO med chokladöverdrag. ELISE SITTER OCH LÄSER PORRINSÄNDARE I TIDNINGEN! ((FAST DET FICK JAG INTE SKRIVA))

FRed!


slize and dize attack.



Nice video, ohyes! :>>>>.

Rubriken kommer från YU-GI-OH!, eftersom att jag kollade på det imorse under tiden att jag städade.

Igår kväll var trevlig. Vi åt godis, sjöng singstar, spelade TWISTER (<33333333333333)(synd bara att jag trillar heeeela tiden..^^) och lite till. :>.

Idag kankse jag ska hem till Amanda och bada bubbelpool. Mums. Men vi vet inte. Eller, jag kan, men Lisa kanske inte kan och jag vet inte om Amanda kan.. Vi bara bestämde det lite halvt igår kväll.

Jag måste leta upp bilder som jag kan skicka in till tidningen. HOPPAS JAG KOMMER MED ! :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.
I så fall måste ni, alla läsare, köpa den tidningen. Alltså jag kommer ofcourse säga till er när jag är med!

Fred!

drastiskt.

Well, FREDAG! :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.

Jag har inhandlat ett armband med cherries på och en guldig klämma idag! :>>

Jag har en bula på mitt huvud. :<<, since jag var för lång och gick rakt in i en bro på lekplatsen. Aj, aj, aj på det.

Ska gå nu. Ikväll ska jag vara med mina flixx.

Fred!


sommarvibbar.



Dagen är snart, eller snart och snart, men det är i alla fall inte så mycket kvar av denna dag.
Jag mår bra och sånt. Läxorna är avklarade, men jag ska nog ändå läsa igenom fysikläxan en gång till.

Lisa, du var duktig och postade en ostbåge. PUSS PÅ DEJ FÖR DET!!!!! <33. Och trots att vi kanske är lite trötta på varandra nu så gillar jag dig ändå übermycket! :>>.

Dagen imorgon kallas fredag. Det är en mycket skön dag. Vi har lektion, en timmes rast, lektion, en och en halv timmes rast och slutligen lektion. Så är det dock inte vaarje fredag, bara imorgon.. ^^, if you didn't get that. x>.

Jag ska kanske hem till Amanda imorgon. Det ska nog även Lisa, Elise och Emma. Vi ska antagligen baka cupcakes. Jag tänkte baka cupcakes idag, men jag fick inte av mor min. Knorr.

Jag har blivit fäst vid mitt übergamla GAME BOY NINTENDO. >KANSESHÄR! Men jag kom på en lite halvläskig sak. Tänk om Göran Persson hade varit Mariogubben?! Man hade ju liksom inte vågat spela... Dessutom hade man ju förlorat hela tiden, eller.. Jag tror det i alla fall. Det skulle förvåna mig om han kan springa lika snabbt som Super Mario!!!!!!! Eller tänk Drottning Silvia. Höhöhööh.

Yeah, well. Ha det gött alla kära läsare! :>>>

OSTBÅGAR TILL MIG, OKIIII ??

Fred! :>

ett levande liv.



image68
image69


Det är vad jag har; ett levande liv.

MIN JESUS KRISTUS!!!! DET ÄR LJUUUUST UTE??????????????????????????????????????????????
Ojojoj, nu blev jag helt och totalt till mig.
VÅRVÅRVÅRVÅRVÅRVÅRVÅRVÅRVÅR!!!!!!!!1ettett.

Ikväll ska jag göra läxor (oh, yes jag älskar läxor) och titta på men in trees, hej och hå. DET REKOMENDERAS. Och för att skolsyster sa att jag var lite undernärd, eller inte, jag kunde väga lite till tyckte hon, ska jag kanske fezta till det lite med något gott! ;>>>

Ha en bra kväll och posta gärna en ostbåge, blir lite dåligt med dem, vaa???

Fred!

humlor och myror.

Hujeda mig.

Jag såg en myra patrullera på vår stenlagda gång. Jag såg en humla flyga mot buskarna, kämpandes mot viden.
Det är sommar i luften, I think!!

Jag har jättemycket läxor, eller nä. Nu ljög jag lite. FÖRLÅT LÄSARE! Men jag har lite läxor och det är baiz.

Dessutom så har jag varit lite svart på vardera ställen i huvudet under en del av skolans gång denna dag. Piiiiinsaaaaaamt!!!!!!1ettett. Och jag spelade innebandy utomhus idag, alla sköt jättehårda bollar och jag lyckades hoppa väldigt många gånger. Det hade varit 73947203648164 gånger bättre om jag hade stått kvar, stannat bollen, laddat och SKJUTIT! Men så duktig vart jag inte. (a).

Lappen till elevensval måste vara inne på senast fredag, annars kanske man inte får det man vill. HOPPAS JAG FÅR MUSIK, annars dör jag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11ettettett.

Well, well nu ska jag göra läxor.

Fred.

äntligen en fungerande blogg, men ingett nytt.

Hej, hej och åter hej.

Bloggen har ju varit lite klyddig och jag har haft allmänt fedtedamp på det, men nu så.

Fröken Ur har stulit oss en timme och det börjar kännas att det är vår på gång. Nästan.

Jag har ont i huvudet, vill inte göra läxor, vill bara sova, men det går inte.


.l.u.x.u.r.y.

Fred!

RSS 2.0